dimarts, 21 de febrer del 2012

COCA DE LLARDONS

Ingredients:

- 50 g. de mantega de porc.

- 150 g. de farina.

- 100 g. de sucre.

- 1 ou.

- 150 g de llardons.

- Un culleradeta de canyella en pols.

- Uns pinyons, ametlles a tires, el que vulgueu, per decorar.

Preparació:

Triturem els llardons amb la picadora.

En un bol escalfem la mantega al microones uns 30 segons, o fins que estigui tova.

Hi afegim el sucre, la farina, l'ou la canyella i els llardons, ho amassem tot a la vegada.

En una safata de forn ( uns 20- 25 cm) col•loquem paper de forn, perquè no s'enganxi, aboquem la pasta, l'estenem amb les mans. Posem sucre per sobre i els pinyons o les ametlles. Ho posem al forn calent uns 15-20 minuts. Vigileu perquè es crema molt fàcilment.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada