Ingredients:
- 50 g. de mantega de porc.
- 150 g. de farina.
- 100 g. de sucre.
- 1 ou.
- 150 g de llardons.
- Un culleradeta de canyella en pols.
- Uns pinyons, ametlles a tires, el que vulgueu, per decorar.
Preparació:
Triturem els llardons amb la picadora.
En un bol escalfem la mantega al microones uns 30 segons, o fins que estigui tova.
Hi afegim el sucre, la farina, l'ou la canyella i els llardons, ho amassem tot a la vegada.
En una safata de forn ( uns 20- 25 cm) col•loquem paper de forn, perquè no s'enganxi, aboquem la pasta, l'estenem amb les mans. Posem sucre per sobre i els pinyons o les ametlles. Ho posem al forn calent uns 15-20 minuts. Vigileu perquè es crema molt fàcilment.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada