Ingredients:
- 5 ous
- 100 g. de sucre
- 1/2 litre de llet.
- una rama de canyella i una pell de llimona ( opcional)
- Per fer el caramel: 75 g. de sucre i un parell de cullerades d'aigua.
Preparació:
En una flamera de vidre o en un bol rodó posem els 75 g. de sucre i l'aigua, ho posem al microones uns 4-5 minuts o fins que el sucre es torni daurat, caramel. Traiem la flamera, l'agafem per un costat i caramel•litzem tot el bol.
En un altre bol posem la llet, la canyella en rama, la pell de llimona, i el sucre, ho escalfem tot al microones una 2-3 minuts.
Ho traiem i afegim els 5 ous ben batuts ( turmix va molt bé), ho remenem , ho aboquem a la flamera amb el caramel i ho posem al microones uns 5- 6 minuts, comprovem que estigui ben quallat i el deixem refredar.
El desemmotllem en una safata rodona i el servim acompanyat de nata muntada, fruita,...
Es molt fàcil de fer i ràpid i surt boníssim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada