Els ingredients:• 250 g de xocolata negra.• 250 g de xocolata amb llet.• 250 g de xocolata blanca.• 500 ml de nata (per cada capa de xocolata)• 200 ml de llet (per cada capa de xocolata)• 2 sobres de quallada (per cada capa de xocolata)• Per a la base: Un paquet de galetes maria i una mica de mantega
Preparació:En primer lloc es prepara la base: Es trituren les galetes amb la mantega trossejada. S'aboca sobre un motlle desmuntable, escampant molt bé per tota la seva base.Elaboració en Thermomix:Es posa en el vas la xocolata negra, 200 ml de llet, 500 ml de nata i dos sobres de quallada, i es programa 8 minuts, 90 º, velocitat 4. Seguidament es bolca sobre la base de galetaA continuació es posa la xocolata amb llet, 200 ml de llet, 500 ml de nata i dos sobres de quallada, tot 8 minuts, 90 º, velocitat 4 s'hi tira per sobre al negre. Per evitar que es faci un forat sobre la barreja anterior, es trenca la cascada deixant caure el líquid sobre una cullera i ratllant amb una forquilla la base anterior.Finalment, es renta el got i es posa la xocolata blanca, 200 ml de llet, 500 ml de nata i dos sobres de quallada, tot 8 minuts, 90 º, velocitat 4. I s'aboca sobre les capes anteriorsI es deixa quallar, sense moure'l del lloc, després es guarda a la nevera, fins al dia següentElaboració tradicional:El pastís està feta en Thermomix, però es pot fer també a foc suau, emprant els mateixos temps: es posa la llet i la nata a escalfar, s'afegeix la xocolata negra trossejada i quan està dissolt s'afegeix la quallada ... es deixa a foc suau movent sense parar durant 8 minuts, procurant que no bulli. Seguidament es bolca sobre la base de galetaA continuació es fa el mateix amb la xocolata amb llet i es tira per sobre al negre. Per evitar que es faci un forat sobre la barreja anterior es trenca la cascada deixant caure el líquid sobre una cullera i ratllant la capa anterior amb una forquilla. I després es fa el mateix amb la xocolata blanca ...
Per decorar-queda bé qualsevol adorn de xocolata, jo en aquesta ocasió li he posat boletes de tres xocolates.
I també es pot decorar amb cacau, en aquest cas empolvorat sobre una plantilla d'estrelles
Preparació:En primer lloc es prepara la base: Es trituren les galetes amb la mantega trossejada. S'aboca sobre un motlle desmuntable, escampant molt bé per tota la seva base.Elaboració en Thermomix:Es posa en el vas la xocolata negra, 200 ml de llet, 500 ml de nata i dos sobres de quallada, i es programa 8 minuts, 90 º, velocitat 4. Seguidament es bolca sobre la base de galetaA continuació es posa la xocolata amb llet, 200 ml de llet, 500 ml de nata i dos sobres de quallada, tot 8 minuts, 90 º, velocitat 4 s'hi tira per sobre al negre. Per evitar que es faci un forat sobre la barreja anterior, es trenca la cascada deixant caure el líquid sobre una cullera i ratllant amb una forquilla la base anterior.Finalment, es renta el got i es posa la xocolata blanca, 200 ml de llet, 500 ml de nata i dos sobres de quallada, tot 8 minuts, 90 º, velocitat 4. I s'aboca sobre les capes anteriorsI es deixa quallar, sense moure'l del lloc, després es guarda a la nevera, fins al dia següentElaboració tradicional:El pastís està feta en Thermomix, però es pot fer també a foc suau, emprant els mateixos temps: es posa la llet i la nata a escalfar, s'afegeix la xocolata negra trossejada i quan està dissolt s'afegeix la quallada ... es deixa a foc suau movent sense parar durant 8 minuts, procurant que no bulli. Seguidament es bolca sobre la base de galetaA continuació es fa el mateix amb la xocolata amb llet i es tira per sobre al negre. Per evitar que es faci un forat sobre la barreja anterior es trenca la cascada deixant caure el líquid sobre una cullera i ratllant la capa anterior amb una forquilla. I després es fa el mateix amb la xocolata blanca ...
Per decorar-queda bé qualsevol adorn de xocolata, jo en aquesta ocasió li he posat boletes de tres xocolates.
I també es pot decorar amb cacau, en aquest cas empolvorat sobre una plantilla d'estrelles
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada