dijous, 29 de març del 2012

PASTÍS DE TONYINA 3X3

Per a quatre persones

- 3 llaunes de tonyina en oli
- 3 llesques de pa de motlle
- 3 ous
- 3 cullerades de tomàquet fregit
- llet per mullar el pa

Per al guarniment:

- pastanaga ratllada,
- enciam tallada “estilo Juliana”
- ou dur
- olives
- maionesa
- etc.


Mullar amb llet les llesques de pa.
Escorre bé les llesques i trossejar.
Trossejar la tonyina.
Es posa tot junt en un vol: el pa trossejat, la tonyina trossejada, l’oli de dues llaunes, el tomàquet i el rovell dels ous. Es barreja tot bé a mà o amb forquilla.
Es posa a foc lent en una paella – preferiblement la que hem fet servir per fregir el tomàquet -. Remoure amb una cullera de fusta fins que agafa una mica de consistència.
Posar-lo en un motlle folrat amb paper d’alumini. Deixar-lo refredar unes quatre hores.
Es serveix en una safata recobert de maionesa i guarnit al gust i voltat de boles de pastanaga ratllada i enciam tallat estil Juliana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada