Cupcake Vainiron - Crema de Mantega
Ingredients:
500 gr. mantega
240 gr. sucre Gra
175 gr. ous
360 gr. sucre Gra
50 gr. llet sencera
130 gr. aigua
42 gr. rovells
C.S. Aroma de vainilla
100 gr. Nata 35% M.G.
7 gr. llevat
20 gr. Ron Blanco1, 5 gr. sal
200 gr. Farina de blat
75 gr. mantega
¼ Beina de vainilla
Elaboració:
A la màquina amb la vareta barrejar el sucre i els ous. Afegir la sal i la mantega fosa. Incorporar la nata, el rom i la farina amb el llevat. Omplir els motlles i coure 180 º C durant 20 min.
Posar en un cassó l'aigua i el sucre a coure fins als 120 ° C. Al bol de la màquina posem els rovells a batre juntament amb la llet condensada i el sucre. Incorporar la mantega quan la pasta bomba aquest temperada. Un cop freda pintar i aromatitzar.
500 gr. mantega
240 gr. sucre Gra
175 gr. ous
360 gr. sucre Gra
50 gr. llet sencera
130 gr. aigua
42 gr. rovells
C.S. Aroma de vainilla
100 gr. Nata 35% M.G.
7 gr. llevat
20 gr. Ron Blanco1, 5 gr. sal
200 gr. Farina de blat
75 gr. mantega
¼ Beina de vainilla
Elaboració:
A la màquina amb la vareta barrejar el sucre i els ous. Afegir la sal i la mantega fosa. Incorporar la nata, el rom i la farina amb el llevat. Omplir els motlles i coure 180 º C durant 20 min.
Posar en un cassó l'aigua i el sucre a coure fins als 120 ° C. Al bol de la màquina posem els rovells a batre juntament amb la llet condensada i el sucre. Incorporar la mantega quan la pasta bomba aquest temperada. Un cop freda pintar i aromatitzar.
Nota: Es pot conservar a la nevera 3 setmanes en un taper hermètic.
Cupcake Xocolata
Ingredients:
285 gr. Xocolata negra 64%
185 gr. Nata líquida 35%
175 gr. mantega
190 gr. Sucre Glas.
190 gr. ous
60 gr. Llet sencera.
100 gr. Xocolata 64%
140 gr. farina
35 gr. Maizena.
10 gr. Cacau en pols.
8 gr. llevat
30 gr. mantega
Elaboració:
Barrejar la mantega i el sucre. Incorporar la xocolata prèviament fosa a 50 ° amb la llet. Afegir els ous, el llevat, la farina, la maizena i el cacau. Omplir els motlles i coure a 180 º durant 20 minuts.
Bullir la nata i abocar sobre la xocolata. Passar el túrmix i afegir la mantega de la nevera. Reservar a la nevera fins al seu ús (24 h. A la nevera).
Nota:Totes les masses les podem guardar a la nevera 3 dies o al congelador 1 mes. Sempre abans d'omplir els motlles, la massa ha d'estar temperada, si no és així, ens ajudarem del microones per templarlas.
185 gr. Nata líquida 35%
175 gr. mantega
190 gr. Sucre Glas.
190 gr. ous
60 gr. Llet sencera.
100 gr. Xocolata 64%
140 gr. farina
35 gr. Maizena.
10 gr. Cacau en pols.
8 gr. llevat
30 gr. mantega
Elaboració:
Barrejar la mantega i el sucre. Incorporar la xocolata prèviament fosa a 50 ° amb la llet. Afegir els ous, el llevat, la farina, la maizena i el cacau. Omplir els motlles i coure a 180 º durant 20 minuts.
Bullir la nata i abocar sobre la xocolata. Passar el túrmix i afegir la mantega de la nevera. Reservar a la nevera fins al seu ús (24 h. A la nevera).
Nota:Totes les masses les podem guardar a la nevera 3 dies o al congelador 1 mes. Sempre abans d'omplir els motlles, la massa ha d'estar temperada, si no és així, ens ajudarem del microones per templarlas.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada