INGREDIENTS
- 200 G. de xocolata- 200 g. de sucre
- 150 g de mantega- 150 g de farina
- 3 ous- 150 g de nous.
- 1/2 sobre de llevat RoyalELABORACIÓ
Posem la mantega en un bol junt amb la xocolata, al microones uns dos o tres minuts, perquè es desfaci. Ho barregem bé. Afegim els ous, tornem a remenar. Afegim el sucre, la farina i el llevat i ho barregem bé. Per últim afegim les nous triturades. Tornem a barrejar-ho bé. Folrem una safata d'uns 25 cm de diàmetre, també pot ser rectangular o com vulgueu, amb paper de forn i hi bolquem la pasta. Posem-ho al forn calent a uns 200 graus durant uns 20 minuts. Abans de treure'l punxem per veure que estigui ben cuit.
Quan ja està fred li posem a sobre sucre glaç. Per fer-lo podeu triturar sucre normal en un molinet de cafè.
Espero que us agradi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada