- Pa de motlle sense crosta.
- Maionesa
-Tomàquet triturat.
- Pernil dolç de porc o de gall dindi
- Tonyina de llauna.
PREPARACIÓ
Això s'ha de preparar el dia abans.
Folrem una safata amb paper d'alumini. Posem una capa de pa ben apretadeta. Estenem, per damunt, el tomàquet, la maionesa, la tonyina i el pernil triturat. Tapem amb una altra capa de pa. Tornem a fer els mateixos passos d'abans. Cobrim amb una última capa de pa. Tapem amb paper d'alumini, hi posem algun pes al damunt i ho guardem a la nevera. Al dia següent ho desemmotllem en una safata treien el paper d'alumini de sobre i després l'altre. Estenem per damunt maionesa i per sobre ho guarnim amb el que més ens agradi (ou dur ratllat, enciam, pernil, olives, xoriço...), també podem combinar el que vulguem.
Bon Profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada