dimarts, 22 de novembre del 2011

Carquinyolis de l'Àngel

INGREDIENTS: (per a cent carquinyolis)

400 g de farina
400 g d’ametlles pelades
400 g de sucre
6 ous

ELABORACIÓ:

  •  Batem els ous.
  • Barregem els ous amb la farina, el sucre i les ametlles.
  • Remenem-ho ben remenat fins que es faci una pasta.
  • Folrem cinc safates de forn (allargades i estretes).
  • Aboquem la pasta a les safates (un gruix d’un dit aproximadament).
  • Posem les safates al forn, a 180ºC, durant uns 20 minuts aproximadament.
  • Quan estigui a mig daurar, les traiem del forn.
  • Tallem-ne trossos del gruix que es vulgui.
  • Col·loquem els trossos uns minuts més al forn. Aquesta vegada utilitzem el gratinador (els torrem primer del damunt i després de sota).
  • Ja tenim els carquinyolis fets.


BON PROFIT!

1 comentari: