divendres, 21 de desembre del 2012

MOUSSE DE SALMÓ


INGREDIENTS:
- 400 g de palets de cranc o de salmó
- 6 cullerades soperes de tomàquet fregit
- 2 pots de crema de llet
- 4 ous sencers
- 1 cullerada sopera de Maizena
- 1 cullerada petita de sal

PASSOS:
- Tallar a trossets els palets de cranc o el salmó, depenent del que vulguem fer la mousse.
- Barrejar tots els ingredients en un bol i passar-ho per la batedora.
- Posar-ho en un motlle amb mantega.
- Col·locar-ho en el forn al bany Maria a 160ºC.
- Esperar uns 30-45 min. fins que es faci una massa esponjosa.
Per acompanyar es pot fer servir una salsa de peix i servir-ho calent o esperar a que es refredi i posar-ho en torradetes.
Bon profit!

dijous, 20 de desembre del 2012

Embolicats de salmó/ pernil amb rúcula


INGREDIENTS

“Tortitas” mexicanes de blat o blat de moro.
Formatge per sucar ( Philadelfia)
Salmó fumat o pernil salat
Rúcula.
ELABORACIÓ

Untem cada “ tortita” amb formatge, posem a sobre el pernil o el salmó, per damunt posem la rúcula. Ho emboliquem fent un rotllo i ho guardem a la nevera una estona. Després
Ho tallem a trossos i ho servim per aperitiu.
Bon profit.

dijous, 17 de maig del 2012

LLENGÜES DE GAT


Ingredients

2 clares d’ou
40 g de margarina
40 g de sucre
40 g de farina
una mica de vainilla en pols

Temps de preparació

40 minuts
1. En un bol gran, poseu la mantega fosa, afegiu-hi el sucre, les clares a punt de merenga i barregeu-ho molt bé. Afegiu-hi a cullerades la farina amb una mica de vainilla en pols.
2. De la pasta que en resulti, feu-ne tires, d’un dit aproximadament d’ample, i col·loqueu-les en una safata untada amb una mica d’oli i farina.
3. Poseu-les al forn, més aviat fort, de 8 a 10 minuts. Penseu a col·locar-les en tires separades l’una de l’altra, perquè en escalfar-se s’eixamplen.
4. Un cop fora del forn, deixeu-les refredar. Col·lo-queu-les damunt d’una safata decorada amb un paper de blonda.
Bon profit!

dijous, 29 de març del 2012

CUPCAKES

CUPCAKES
Cupcake Vainiron - Crema de Mantega
Ingredients:
500 gr. mantega
240 gr. sucre Gra
175 gr. ous
360 gr. sucre Gra
50 gr. llet sencera
130 gr. aigua
42 gr. rovells
C.S. Aroma de vainilla
100 gr. Nata 35% M.G.
7 gr. llevat
20 gr. Ron Blanco1, 5 gr. sal
200 gr. Farina de blat
75 gr. mantega
¼ Beina de vainilla

Elaboració:
A la màquina amb la vareta barrejar el sucre i els ous. Afegir la sal i la mantega fosa. Incorporar la nata, el rom i la farina amb el llevat. Omplir els motlles i coure 180 º C durant 20 min.
Posar en un cassó l'aigua i el sucre a coure fins als 120 ° C. Al bol de la màquina posem els rovells a batre juntament amb la llet condensada i el sucre. Incorporar la mantega quan la pasta bomba aquest temperada. Un cop freda pintar i aromatitzar.
Nota: Es pot conservar a la nevera 3 setmanes en un taper hermètic.



Cupcake Xocolata
Ingredients:

285 gr. Xocolata negra 64%
185 gr. Nata líquida 35%
175 gr. mantega
190 gr. Sucre Glas.
190 gr. ous
60 gr. Llet sencera.
100 gr. Xocolata 64%
140 gr. farina
35 gr. Maizena.
10 gr. Cacau en pols.
8 gr. llevat
30 gr. mantega
Elaboració:
Barrejar la mantega i el sucre. Incorporar la xocolata prèviament fosa a 50 ° amb la llet. Afegir els ous, el llevat, la farina, la maizena i el cacau. Omplir els motlles i coure a 180 º durant 20 minuts.
Bullir la nata i abocar sobre la xocolata. Passar el túrmix i afegir la mantega de la nevera. Reservar a la nevera fins al seu ús (24 h. A la nevera).

 Nota:Totes les masses les podem guardar a la nevera 3 dies o al congelador 1 mes. Sempre abans d'omplir els motlles, la massa ha d'estar temperada, si no és així, ens ajudarem del microones per templarlas.