INGREDIENTS:
- 400 g de palets de cranc o de salmó
- 6 cullerades soperes de tomàquet fregit
- 2 pots de crema de llet
- 4 ous sencers
- 1 cullerada sopera de Maizena
- 1 cullerada petita de sal
PASSOS:
- Tallar a trossets els palets de cranc o el salmó, depenent del que vulguem fer la mousse.
- Barrejar tots els ingredients en un bol i passar-ho per la batedora.
- Posar-ho en un motlle amb mantega.
- Col·locar-ho en el forn al bany Maria a 160ºC.
- Esperar uns 30-45 min. fins que es faci una massa esponjosa.
Per acompanyar es pot fer servir una salsa de peix i servir-ho calent o esperar a que es refredi i posar-ho en torradetes.
Bon profit!
Hola,
ResponEliminaHe vist que teniu moltes receptes al bloc, i m‘agradaria presentar-vos la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 28000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, podeu afegir el vostre.
Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Voleu formar part de la nostra família?
Quedem a la vostra disposició!
Andreu
Lestevesreceptes.cat